Tata Đoković: Novak odlazi iz Srbije, igrat će za Mars!

SRĐAN ĐOKOVIĆ, otac najboljeg srpskog tenisača koji je prošlog vikenda predao finale Croatia Opena u Umagu najvaljuje kako će njegov sin napustiti Srbiju.

Đoković je za srpski dnevnik Press izjavio kako će njegov sin uzeti državljanstvo zemlje koje mu pruži najbolje uvijete za napredak.

"Ma, ako nam ponude marsovsko državljanstvo uzet ćemo ga. Dosta nam je svega! Pun mi je k.... tih naših političara! Njima je najvažnije skupljati političke poene. A kad ti nešto treba, oni se ponašaju kao faraoni, nedodirljivi su." - izjavio je Srđan.

Đokovićev otac tvrdi kako u Hrvatskoj sportaši imaju status bogova, te da je u našoj zemlji prepoznato koliko sportaši utječu na predstavljanje zemlje u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam sa Zlatkom Matešom i on mi je rekao da su u Hrvatskoj shvatili da su sportaši najbolji ambasadori jedne zemlje u tranziciji, da je to najbolji brend za jednu državu kakva je Hrvatska. Predsjednik Stjepan Mesić obavezno prisustvuje teniskom turniru u Umagu. Zar to jasno ne ukazuje kakav je odnos države Hrvatske prema sportu?" - pita se Đoković.

"Idemo tamo gdje su nam djeca. Dakle, ako ne možemo u Srbiji, a ne možemo, to je očigledno, onda odlazimo iz zemlje. To je definitivno!" - zaključio je Novakov otac.

Na službenim stranicama mladog tenisača zasad nema potvrde ovakvih planova.

S.H./Press

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara