Terry: Nisam ni u kakvoj igračkoj krizi

Terry: Nisam ni u kakvoj igračkoj krizi

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

EVIDENTNO je da tako skoro preljubnički skandal oko Johna Terryja neće skliznuti s engleskih naslovnica. I dalje se pomno prati svaki korak nogometaša Chelseaja i engleske reprezentacije.

Nakon saznanja o preljubu, pa spašavanja braka, na red je došlo odbijanje rukovanja s Wayneom Bridgeom, kao i kompletna potpora ili napad na Terryja, te mogući odraz svega na njegovu igru.

"Chelsea je u posljednje vrijeme imao neke loše utakmice, no mogu reći da sam osobno zadovoljan svojim igrama. Žele mi natuknuti pod nos krizu na travnjaku, ali ja se ne slažem niti s malim djelićem takve priče", rekao je Terry i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam veliku potporu od svih i to mi puno znači. I od navijača, ali i reprezentativnih kolega, kao i suigrača u Chelseaju. To je nešto što može samo čeličiti i drago mi je zbog toga. I zahvalan sam svima."

Terry je, na kraju, konstatirao:

"Kada govorimo o Engleskoj, onda je najbolje riječi upotrijebio Wayne Rooney. Rekao je, koliko god bilo teško, moramo ostaviti po strani sve događaje ili nesporazume koji su se dogodili. Jedino pred očima moramo vidjeti uspjeh Engleske na Svjetskom prvenstvu i za to ćemo se boriti. Tako i ja osobno."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara