Terry u pismu navijačima: Žao mi je, izdao sam vas!

KAPETAN nogometaša Chelseaja John Terry istaknuo se još jednim patetičnim nastupom pred navijačima nakon promašenog 11-erca u moskovskom finalu Lige prvaka.

"Svim navijačima, suigračima, treneru i klupskom osoblju", stoji na početku pisma objavljenog na službenim internetskim stranicama londonskog kluba:

"Ispričavam se što sam promašivši penal izdao sve vas, moje drage navijače, suigrače, obitelj i prijatelje. Uništio sam vam priliku da budete prvaci Europe.

Mnogi su mi govorili da ne moram okajavati svoj promašaj. Međutim, osjećam potrebu za tim. Jednostavno, takav sam. Proživljavam taj trenutak od vremena kada se dogodio. Prospavao sam samo nekoliko sati od te nesreće. Stalno se budim nadajući se da nije istina, da je sve samo ružan san.

Primio sam mnogo čudesnih poruka potpore i svima se na tome želim zahvaliti. No, ja sam veliki momak i dužan sam preuzeti odgovornost za neuspjehe i poraze.

Uvijek sam bio i uvijek ću biti Chelseajevac, od glave do pete. Ostavit ću srce na terenu da jednom osvojimo taj trofej. I kao igrač i jednog dana, nadam se, kao menadžer. Siguran sam da ćemo uspjeti.

Moskovska će me noć progoniti čitavog života. Osjećam da sam sve iznevjerio i to me boli više od ičega. Ne sramim se plakati. To je trofej koji se trudim osvojiti iz godine u godinu, i onda uprskam stvar jednom nekontroliranom reakcijom.

Neka naš put ka pobjedi sljedeće godine u Rimu (finale Lige prvaka 2009. godine igra se na Olimpicu, op. a.) počne od moskovskog poraza. Moramo pokušati preokrenuti nesretni poraz u iskustvo više, u našu prednost. Vrlo sam ponosan na naše predstave iz prošle sezone.

Hvala vam svima za vašu podršku tijekom sezone!" - završio je poruku navijačima Terry.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara