Times: Vedran Ćorluka igrač utakmice

Times: Vedran Ćorluka igrač utakmice

VEDRAN ĆORLUKA izabran je u Timesu za najboljeg igrača utakmice u dvoboju Bolton -Manchester City (0:0), u 31. kolu Premiershipa.
 
Iako je Premiership prije točno mjesec dana ostao osiromašen za Eduarda, jednog od trojice hrvatskih reprezentativaca u engleskom prvenstvu, preostaloj dvojici i dalje ide dobro. U 31. kolu, Vedran Ćorluka je u Timesu proglašen za najboljeg aktera susreta između Boltona i Manchester Cityja, dok je Niko Kranjčar na Sky Sportsku izabran kao prvo ime momčadi Portsmoutha, koja je poražena u Londonu od Tottenhama s 2:0.

Vedran Ćorluka proglašen je u Timesu za igrača utakmice između Boltona i Manchester Cityja, koja je završila najnepopularnijim rezultatom 0:0. Ćorluka je za 90 minuta igre na Reebok stadionu zaslužio sedmicu.

Na web stranici Sky Sportsa pronalazimo dvije sasvim različite ocjene za Ćorluku. Novinar ga je ocijenio s dobrom sedmicom, bolje je u Cityju prošao samo Richard Dunne s osmicom, dok su posjetitelji internetske stranice Ćorluku ocijenili s prosječno slabom ocjenom 4.4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Timesu je Kranjčar dobio sedmicu, najbolju ocjenu na utakmici Tottenham – Portsmouth, koju su još zaradili vratar James i branič Johnson u njegovoj momčadi, odnosno Huddlestone i Malbranque u Tottenhamu. Igrač utakmice je Darren Bent, koji je ušao u igru u 70. minuti, a 10 minuta kasnije postigao je vodeći pogodak za Spurse. No, internetsko izdanje Timesa nije publiciralo i njegovu ocjenu.

Na web stranici Sky Sportsa, Niko Kranjčar je izabran za najboljeg igrača Pompeya! Od novinara je dobio šesticu (bolje su prošli Aubey i Mendes sa sedmicama), a od navijača, i inače sklonih Kranjčaru na ovoj stranici, najbolju prosječnu ocjenu, 5.6.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara