Tko je naljutio izbornika Babića?

Tko je naljutio izbornika Babića?

Foto: Hina

VJEROJATNO ste primijetili kako je izbornik hrvatske reprezentacije Željko Babić škrt na riječima. Kratko odgovara na pitanja, što uvelike otežava posao kolegama s RTL-a. Jedan dio hrvatske javnosti cijeni njegovu medijsku strategiju, jer je, recimo, Babićev prethodnik često znao bacati bisere pred kamerama, ali i na presicama, druženjima s novinarima...

> Babić odradio bizaran intervju nakon veličanstvene pobjede protiv Makedonije

S druge strane postoje i oni koji bi voljeli čuti malo više od rečenice - "bilo je ok". Dok je bio Golužin pomoćnik, Babić je često znao do posljednjeg detalja analizirati igru hrvatske, ali i protivničke reprezentacije. Iz toga zaključujemo da nema strah od javnog nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik ignorira sportsku javnost"

RTL je također reagirao pa u članku objavljenom na portalu piše kako "izbornik bez ikakve volje samo odrađuje ono što mu stoji u ugovoru, potpuno ignorirajući hrvatsku sportsku javnost koja je ponovno ostala uskraćena za ozbiljan komentar i analizu prvog čovjeka hrvatske struke".

Postoje dvije logične opcije koje bi objasnile njegovo ponašanje; ili je ljut na novinare, što je čest slučaj kada su u pitanju hrvatski sportaši, ili ne želi dizati euforiju jer bi mu se to moglo obiti o glavu.

Njegov sljedeći javni nastup rezerviran je nakon utakmice s Francuskom, koja je na rasporedu u subotu s početkom u 18.15 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara