Tomislav Marić: Nema govora o prekidu karijere

Tomislav Marić: Nema govora o prekidu karijere
HRVATSKI REPREZENTATIVAC Tomislav Marić opovrgava tvrdnju njemačkih novinara da razmišlja o prekidu karijere. "Problemi su neugodni, ali ja sam veliki borac"

Sportske novosti prenose izjavu Tomislava Marića kako uopće ne razmišlja o prekidu karijere, Marić je veliki borac i neće odustati.

Kako smo pisali prije nekoliko dana Marić svakodnevno ide na različite terapije, i stanje mu se poboljšava, iako je daleko od odličnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, Marić je puno zadovoljniji sa svojim zdravljem nego je to bio prije nekoliko tjedana.

Hrvatskog napadača muči činjenica da si on sam ne može pomoći već njegov povratak ovisi o liječnicima, no naglašava da će dati sve od sebe da što više pomogne onima koji se sada brinu za njega i pokušavaju otkriti što mu je.

Marić je za Sportske novosti izjavio kako i dalje prati nogomet, a posebno hrvatsku reprezentaciju, te da mu to ne pada toliko teško jer zna da će se vratiti.

O skorom susretu hrvatske reprezentacije i Belgije Marić kaže kako će Hrvatska osvojiti sigurno barem bod, ako ne i tri. U prošlom susretu dvaju reprezentacija Tomislav Marić bio je jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara