Toni Kroos stvarno nema sreće, opet ga trolaju u FIFA-i

Toni Kroos stvarno nema sreće, opet ga trolaju u FIFA-i
Screenshot: YouTube
 
KOLIKO je nogometašima stalo do njihovih virtualnih inačica u nogometnim igrama najbolje potvrđuju njihove reakcije na društvenim mrežama. Svako malo neki od njih provjeri pazi li EA Sports što se događa na travnjacima ne bi li ih zbog dobrih partija i poteza nagradili s boljim ocjenama u igri. Napravio je to i Toni Kroos krajem prošle godine nakon prvenstvene utakmice protiv Seville, a tada mu je ocjena za brzinu porasla za nebitnih - jedan. Sada je EA Sports učinio nešto slično.
 
Toni Kroos je u prosincu prošle godine na svom Twitter profilu odgovarao na pitanja obožavatelja. Jedan ga je tada upitao zašto mu je ocjena za brzinu u FIFA-i 18 samo 50. Kroos se tada našalio i podsjetio na susret protiv Seville u kojem je pretrčao pola terena i na kraju zabio za vodstvo Reala 4-0 te napomenuo kako takav trk zaslužuje barem ocjenu 85. EA Sports je svakako pratio što se događa pa je Kroos u kartici za momčad tjedna dobio bolju ocjenu za brzinu, koja je s 50 porasla na čak 51. Sama nadogradnja potpuno je nebitna jer nema nikakvog utjecaja u samoj igri.
 
 
Dobre partije u posljednje vrijeme opet su Kroosa dovele do momčadi tjedna u FIFA-i 18, a EA Sports je napravio istu stvar. Podigao mu ocjenu za brzinu za još jedan poen, tako da ona sada iznosi, i dalje nebitnih, 52. Da je EA Sports želio da Toni Kroos bude brži i u igri, ocjena bi porasla značajnije, barem na 60. Ovako, niti izgleda bolje niti ima ikakvog efekta. Međutim, na novoj kartici Kroosu je šut ocijenjen s visokih 86, a dodavanje s 92, što su uz fizičke karakteristike glavni atributi igrača na njegovoj poziciji.
 
Foto: EA Sports
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara