Tonito startao pogotkom

POJAČANJE koje za riječku momčad dolazi u najpotrebnijem trenutku, Španjolac Tonito, je već u prvoj provjeri, prijateljskom susretu protiv Opatije, startao pogotkom i odličnom igrom. Premda se radi o prijateljskoj utakmici, sigurno je da to za momčad, ali najprije za trenera Skočića, predstavlja ohrabrenje pred susret sa Hajdukom.

Skočić je u svakom poluvremenu izveo po dvije različite postave i tako u generalci pred jadranski derbi isprobao sve raspoložive snage, kako prenosi portal Forza Fiume.

Tonito je bio u sastavu koji se predstavio u drugom poluvremenu, a igrao je na poziciji srednje polušpice u formaciji 4-2-3-1, odmah iza jedinog napadača Bolića.

Tonito je odmah po ulasku nakon solo prodora izborio jedanaesterac, potom je još jednim driblingom od centra prešao nekoliko igrača i proigrao Praackog, koji je loptu poslužio Mikiću na zgoditak.

Sjajan premijerni nastup Tonito je okončao golom iz voleja sa 20-ak metara kojim je pogodio rašlje i postigao peti gol u utakmici koju je Rijeka dobila rezultatom 6:0.

Riječki sportski portal ističe da je Tonito odigrao izvrsno uprkos tome što je iza njega dug put i dva treninga koje je odmah odradio sa novim suigračima.

Foto: Transfermarkt

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara