KRIZA U HAJDUKU

Torcida prijeti igračima: "Žderete i pijete tri dana, bit će batina"

Torcida prijeti igračima: "Žderete i pijete tri dana, bit će batina"
Foto: Pixsell

HAJDUK je sinoć u 14. kolu HNL-a izgubio od Gorice 2:1 te je drugi put u samo tri dana istim rezultatom izgubio od istog protivnika.

Momčad Damira Burića odigrala je očajnu utakmicu, a nakon poraza je popadala po travnjaku od očaja. Igrači su krenuli prema svlačionici, ali ih je onda vođa navijača na Torcidinoj tribini putem megafona pozvao da dođu do njih.

Svi do jednoga su krenuli prema Torcidi, postrojili se i onda šutke slušali što su im navijači govorili. Hajdukov kapetan Josip Juranović rekao je u miks-zoni da će ono što su im navijači rekli "zadržati za sebe". No sadržaj mučnog "sastanka" redakciji Indexa prepričao je jedan do članova osiguranja koje je osiguravalo tribinu s Hajdukovim navijačima. Glavnu riječ vodio je vođa navijača koji je preko megafona urlao na igrače.

"Sram vas može biti. Vi ste najgora momčad koja je nosila ovaj dres. Tri dana ste u Zagrebu žderali i pili, a strah vas je bilo vratiti se u Split. Nikad nismo tako rano iz Kupa ispali i onda opet izgubite tri dana kasnije. Mi tu bez posla ostajemo zbog vas, a vi ovako. Bolje vam je da ne stajete nigdje na putu do Splita jer ćemo vas uloviti, a onda će biti batina. Svi ćete dobiti batina. Gubite tu od nekih pijanih Zagoraca", urlao je navijač koji je zamijenio Turopolje i Zagorje.

"A di vam je onaj trener, smeće, kukavica? 'Ajte po njega. 'Ajte ća!", poručili su igračima navijači.

Hajdukovi igrači šutke su se pokupili i otišli u svlačionicu, a Burić se nije pojavio pred Torcidom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara