Trener HSV-a zapovjedio Lackoviću, Voriju i Duvnjaku da odu na koncert Motorheada

Foto: AFP

PO ZAPOVIJEDI 51-godišnjega trenera Pera Carlena, kompletna rukometna momčad HSV-a u srijedu mora na koncert legendarne britanske heavy-metal skupine Motorhead.

Odredio je kontroverzni trener, nekad ponajbolji svjetski kružni napadač, odlazak na koncert u hamburškom Sporthalleu kao regularan dio pripreme za utakmicu koju HSV u četvrtak, niti 24 sata po svršetku svirke, na istom mjestu igraju protiv rumunjske Constante u Ligi prvaka.

Prije koncerta trener će igrače, među kojima su i Hrvati Blaženko Lacković, Igor Vori i Domagoj Duvnjak, upoznati s Motorheadovim bubnjarom Mikkeyjem Deejem, kojeg poznaje od 2000. godine i s kojim je razvio prijateljski odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strahovito se veselim koncertu. Ja sam istinski hardroker", rekao je Carlen dodavši da je karizmatičnog frontmena Frasera "Lemmyja" Kilmistera i njegov band uživo gledao najmanje 5-6 puta, te da mu je njihov najmiliji album Overkill.

"Da biste slušali Motorhead, morate ipak biti sami u kući", sugerirao je Carlen, kojem nakon Constante u četvrtak i Melsungena u subotu, 11. prosinca slijedi najteži mogući ispit: prvenstveno gostovanje kod Kiela.

Motorhead je jedan od najpopularnijih hard rock bendova svih vremena. Postoje od 1975. Do danas su izdali 20 albuma koje su prodali u više od 30 milijuna primjeraka. Najpoznatije pjesme su im "Ace of Spades", "The Game", "Overkill", "Born to Raise Hell"... Kako Motorhead zvuči, možete se uvjeriti u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara