TRANSFERI

Trener Milana: Modrić? Morate pitati Maldinija

Trener Milana: Modrić? Morate pitati Maldinija
Screenshot: Twitter

TRENER Milana, Marco Giampaolo, obratio se novinarima prije puta na predsezonu te istaknuo kako vjeruje u rad klub na tržištu, iako su Rossoneri bili prilično tihi do sada. Uskoro bi za Milan trebao potpisati Ismael Bennacer iz Empolija, ali velikih imena još nema. Spominje ih se nekoliko, a najveće je svakako Luka Modrić.

"Pun sam samopouzdanja u rad direktora, imaju kvalitete i kompetencije. Optimalna situacija bila bi kada bi radili s grupom koja je zajedno od početka, ali ne žalim se. Modrić? Morate pitati Maldinija. Što se tiče Bennacera, osvojio je Kup nacija i tome se nema što dodati", rekao je Giampaolo.

Puno se piše posljednjih tjedana i o mogućem odlasku Susa iz kluba. Giampaolo za njega kaže kako je bitan igrač koji bi bio pojačanje svakoj ekipi, ali i ističe da transferi nisu njegova domena rada. 

"Sretan sam sa Susom, to je igrač koji može napraviti razliku. Razvoj oko transfera je iznad mene i to nije moja odgovornost. Morate razgovarati o tome s Maldinijem, Bobanom i Massarom. Sada imam 22 igrača za trenirati i pokušavam izvući najbolje od njih. Od jutra do noći samo mi je Milan u glavi, trebamo strpljenje i vrijeme, ali vjerujem da možemo sve napraviti", zaključio je bivši trener Sampdorije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara