REGIJA

Trener Partizana citirao Einsteina u kritikama svojim igračima: "Glupi ste"

Trener Partizana citirao Einsteina u kritikama svojim igračima: "Glupi ste"
Foto: EPA-EFE

PARTIZAN je jučer u 17. kolu srpskog prvenstva kod kuće pobijedio Javor 6:2, no kada vidimo komentar njihovog trenera Save Miloševića nakon utakmice, dobije se osjećaj kao da su izgubili.

Milošević zamjera svojim igračima što su primili gol već u 2. minuti, iako su preokrenuli rezultat već do 15. minute, a kritizirao je veliku neodgovornost u igri svojih igrača.

„Nisam ničime zadovoljan osim rezultatom. I rezultat je proizvod individualne kvalitete koja je definitivno na našoj strani. Ništa drugo nije valjalo. Imali smo sreće što smo naišli na protivnika koji je dao gol, ali je došao s namjerom igrati. Sve ono što smo mi radili kao momčad, obrambeno i napadački, nije izgledalo nimalo dobro. Ne znam u kojem smjeru bi trebalo razmišljati za utakmicu u četvrtak."

Milošević je bio toliko ljutit na svoje igrače da je citirao definiciju gluposti Alberta Einsteina.

"Malo njih na terenu se može spasiti kritike. Mislim da ovako više neće moći. Rekao sam već, ako ponavljate greške ili radite iste stvari, a očekujete drugačiji rezultat, onda ste glupi. Definicija, Albert Einstein. Ponavljamo stvari misleći da će se utakmice same pobijediti i mislimo da smo bolji od onog što jesmo. Ako to mislimo, rezultat će biti katastrofalan. Kao klub želimo napraviti maksimum i u ligi i u Europa ligi. Ne možemo sve gledati kroz jednu utakmicu“, rekao je Milošević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara