HRVATSKI KUP

Trener Rijeke: Detaljno smo se pripremili za Lokomotivu, ali trebat će nam i sreće

Trener Rijeke: Detaljno smo se pripremili za Lokomotivu, ali trebat će nam i sreće
Screenshot: NK Rijeka

RIJEKA i Lokomotiva sutra od 20 sati igraju finale hrvatskog Kupa na Šubićevcu u Šibeniku, a utakmicu su najavili trener Rijeke Simon Rožman i vratar Ivor Pandur.

"Prvo bih naglasio da smo tamo gdje smo željeli biti, jako sam zadovoljan u kojem smo stanju došli do ove zadnje utakmice. U jakom fokusu smo s četiri dobre zadnje utakmice, moram pohvaliti igrače za rad tijekom cijele sezone. Nadam se da ćemo se nagraditi naslovom u Kupu za ovako dobru sezonu. Spremili smo se za Lokomotivu, znamo što očekivati. Očekujem borbenu utakmicu", rekao je Rožman pa dodao:

"Pripremali smo se detaljno. Sve dobre stvari koje smo dosad radili moramo potencirati, a ono u čemu nismo bili dobri mora biti bolje. Naravno, moramo imati i malo sreće. Vidim glad kod igrača, ne brinem se."

Nakon Rožmana riječ je dobio Pandur. 

"Zahvalan sam što sam uopće ovdje u ovakvoj ekipi i što sam u prilici osvojiti trofej. Idemo dole pobijediti, dat ćemo sve od sebe. Svjesni smo kvalitete Lokomotive, ali smo svjesni i naše kvalitete tako da se idemo boriti. Pobijedit će ekipa koja bude to više htjela", rekao je Pandur pa dodao:

"Treme nema, samo sam zahvalan i jedva čekam utakmicu da pokažemo da nešto vrijedimo i da uzmemo još jedan trofej. Spremam se kao i za svaku utakmicu, nadam se da neću imati previše posla."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara