TRI DANA DO MEČA Filip Hrgović: Ovo će biti najteža borba do sada

TRI DANA DO MEČA Filip Hrgović: Ovo će biti najteža borba do sada

Foto: VERSUS/KDLP

FILIP HRGOVIĆ čeka svoj četvrti profesionalni boksački meč. Nakon tri pobjede hrvatski teškaš borit će se protiv 26-godišnjeg Seana "Big Sexy" Turnera u subotu 24. veljače.

> HRGOVIĆ ZA INDEX O PROBLEMU KOJI PRIJETI BOKSU "To bi bila epska sramota"


Filipa čeka težak izazov protiv Irca koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario 12 pobjeda, od toga osam nokautom i samo jedan poraz. Sean Turner na svjetskoj boksačkoj ljestvici nalazi se na 48 mjestu, dok je Filip Hrgović pozicioniran na 61. mjestu s 3 profesionalne borbe i postotkom nokauta od 100 %.

"Moj protivnik je visoko rangiran, u Top 50 teškaša svijeta i očekujem jaku borbu. Mislim da će ovo biti najteža borba do sada, ali svjestan sam svojih kvaliteta i ako dam sve od sebe, Turner neće imati nikakve šanse", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
I ovu će borbu Hrgović odraditi u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u njemačkom Nurembergu. Hrgovićeva borba bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Callum Smith i Jürgen Brähmer. Svi boksači borit će se u 8 rundi po 3 minute trajanja svake u Areni Nuremberg Versicherung.
 
Prošlog tjedna Hrgović je u intervjuu za Index o sljedećem protivniku rekao:

"Sean Turner je opasan, eksplozivan borac. Srčan je i stoga ću ga morati držati na distanci. Planiram ga pustiti da se ispromašuje, a potom ga pogoditi iz kontre."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara