Perišić otkrio zašto navijači Hrvatske mogu biti optimisti

Perišić otkrio zašto navijači Hrvatske mogu biti optimisti

Foto: Hina

HRVATSKA reprezentacija već je treći dan u svojoj francuskoj bazi u Deauvilleu. Igrači Ante Čačića već su se nakon nekoliko treninga prilagodili na francuski zrak, a do utakmice s Turskom u nedjelju ostalo im je još tri dana priprema i analiza.

Ivan Perišić, najbolji hrvatski igrač sa SP-a u Brazilu, prvi se pojavio pred novinarima. Rekao je da je u posljednje četiri godine puno napredovao i u sjajnoj formi čeka utakmicu s Turskom na otvaranju Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napredovao sam u zadnje četiri godine, svake sam sezone sve bolji, i nadam se da ćemo napraviti puno bolji rezultat nego u Poljskoj i Ukrajini. Stvarno me krenulo u reprezentaciji, trebao mi je neki okidač", rekao je Perišić na početku presice.

"Zašto smo optimistični? Svi ste rekli da imamo igrače u dobrim klubovima gdje su nositelji igre, u dobroj smo formi i jedva čekamo nedjelju i utakmicu s Turskom. Najbitnije je da ostanem zdrav i u dobroj formi da mogu dati 100 posto", rekao je Perišić.

"Mislim da je izbornik Čačić prepoznao ono što nama treba na reprezentativnim okupljanjima. Imali smo malo više vremena da se dobro pripremimo. Mislim da smo dobro odradili taj dio u Hrvatskoj. Počeli smo s analizom Turske ovaj tjedan i svaki dan radimo sve više na tome. Ne ovisi puno o njima, ako mi budemo pravi, njih se nema što pitati", dodao je Perišić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara