TROGLAV - HAJDUK 0:0 Blijedi Hajduk nije uspio zabiti gol u Livnu

TROGLAV - HAJDUK 0:0 Blijedi Hajduk nije uspio zabiti gol u Livnu
Foto: YouTube (screenshot)

OSIM Dinama, prijateljsku utakmicu u Bosni i Hercegovini danas će odigrati i Hajduk. U Livnu je, s početkom u 13 sati, započeo ogled Troglava 1918 i Hajduka. Nakon prvih 45 minuta u Livnu nije viđen pogodak.

Pretežito se u prvom poluvremenu igralo čvrsto na sredini terena, iako se mora istaknuti da je Troglav 1918 stvorio više kvalitetnijih šansi od blijedog Hajduka.

Hajduk je u nastavku živnuo i izgledao daleko bolje nego u prvom dijelu. Splitski Bili redali su napad za napadom pred vratima Livna, u nekoliko navrata bili vrlo blizu pogotku, ali do posljednjeg sučeva zvižduka mreže su ostale mirovati.

Vrijedi spomenuti da je u posljednjim minutama šepajući i uz pomoć liječničke službe s terena izašao ozlijeđeni Dino Skorup (19), inače član Hajdukove B momčadi.

Hajdukov trener Zoran Vulić u Livno je poveo 16 igrača. U početnoj jedanaestorici su: Goran Blažević, Edin Šehić, Božo Mikulić, Adam Gyurcso, Mirko Ivanovski, Mijo Caktaš, Marko Martinović, Ahmed Said Said, Stipe Vučur, Andre Fomitschow i Steliano Filip. Pričuve su: Roko Runje, Borja Lopez, Dino Skorup, Mario Čuić i Franko Kovačević.

Na popisu nije bilo šestorice reprezentativaca (Bradarić, Palaversa, Teklić, Šego, Jradi, Ismajli).

Ulaz na stadion bio je besplatan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara