FINALE SVJETSKE LIGE

Tucak nakon poraza od Srbije: Imali smo ih

Tucak nakon poraza od Srbije: Imali smo ih
Foto: Hina

PO velikom pljusku u Beogradu Srbija je s 12:11 pobijedila Hrvatsku u finalu Svjetske lige i tako otišla na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

>>> SRBIJA - HRVATSKA 12:11 Drama po pljusku u Beogradu, Hrvatska pala u finalu

Bila je to drama do same završnice u kojoj su se bolje snašli Srbi, a razloge poraza detektirao je izbornik Ivica Tucak.

"Teško vrijeme je bilo, ali kako nama tako i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobjedi. Imali smo ih, definitivno smo ih imali i to je ono što mi je u ovom trenutku žao. To su neke moje prve impresije. Kada smo trebali završiti posao, opustili smo se i upali u greške. Čestitam još jednom Srbiji na zasluženoj pobjedi. Ja sam zadovoljan igrom svojih momaka. Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje, to je sport", rekao je Tucak pa završio:

"Nas sada čeka Svjetsko prvenstvo, ali i borba za Tokio. Biti ovdje prvi ili drugi ne bi bilo važno da ulog nije bio Tokio. I na Svjetsko prvenstvo idemo s istom ambicijom, biti bolji i izboriti mjesto na Olimpijskim igrama. Imamo dobru momčad i nemam što zamjeriti momcima, malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala, ali još jednom ponavljam, čestitam Srbiji na zasluženoj pobjedi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara