hnl

Tudor: Zadavit ću sve koji svoje interese budu stavili ispred ekipe i Hajduka

Tudor: Zadavit ću sve koji svoje interese budu stavili ispred ekipe i Hajduka
Foto: Pixell

HAJDUK je u odličnom nizu. Nakon pobjeda protiv Varaždina i Lokomotive sutra od 17:30 gostuje u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Pred novinare je stao Igor Tudor.

''Atmosfera je super što me jako veseli, onakva kakva treba biti. Imali smo problema što se tiče viroza. Stipe Radić nije tu zbog loma nosa, Mujakića nema zbog crvenog kartona. Konstantno su problemi u posljednjoj liniji. Prijelazni rok je gotov za tri dana, trener uvijek voli kada to završi. U dva susreta nismo primili pogodak, to veseli, to je jedna snaga. Idemo rasti i dalje. Nismo došli ovdje zbog jedne, dvije, tri utakmice. Bitan je rast, da se u dužem periodu vidi napredak nužan za ostvarivanje rezultata'', kazao je Tudor, a onda je dodao riječ-dvije o Belupu:

''Slaven je dobro organizirana momčad, s trenerom koji im je dao ideju. Visoko napadaju, gledao sam ih protiv Dinama i Rijeke, dobro su parirali. Porazi koje su imali nisu mjerilo njihove kvalitete. Bit će dobra utakmica, a vidjet ćemo hoće li biti promjena u momčadi. Dimitrov ide s nama na put, a Mario Vušković je u kadru. Iako, dolazi nakon duge pauze i pripreme nije odradio s momčadi. Trenutno su neki drugi igrači u prednosti, nije lako doći nakon duge pauze i ozljede. Treba se još dizati'', rekao je trener Hajduka, a potom je komentirao tvrdnju da je u prvom dvoboju ove sezone u Koprivnici bilo svega.

''Ne sjećam se. Ne razmišljam o prošlosti i budućnosti. Vidim da se povećao broj stručnjaka u posljednje vrijeme.''

Kako je zadovoljan rastom momčadi?

''Kažu da padamo u drugom dijelu, a ja vam mogu reći da smo imali u drugom poluvremenu 400 metara više trčanja. Nogomet je takav, postoji psihološki moment i kvaliteta protivnika. Mojih sedam utakmica, otkad sam ovdje, primili smo dva gola. To je jako bitno. Nije lako mijenjati navike igrača u mjesec dana. To su stvari koje se akumuliraju godinama. Momci su to jako dobro prihvatili'', rekao je Tudor pa je odgovorio na pitanje misli li Hajduk kupiti napadača ili je to uvjetovano odlaskom Jaira.

''Dobro pitanje, ali ne mogu dati odgovor jer ga ne znam ni ja. Pitanje je i budžeta, vidjet ćemo u ova dva dana. Trener se uvijek brine o izlaznoj stavki.''

Ide li Nejašmić na posudbu?

''Prvi put to čujem. Sada su me obavijestili da je to medijski dobro popraćeno. Baš je to lijepo popraćeno, to tako treba biti za svakog igrača. U redu je da to tako bude. Svi treneri ne vole prijelazni rok jer nemaju mir. Rekao sam i prošli put za Neju. Za mene je najbolji kao i svi ostali igrači.''

Ide li Tudor negdje za Valentinovo?

''To je najveća prevara na svijetu, američka priča'', kazao je Tudor pa odgovorio na pitanje postoje li klanovi u momčadi:

''To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić, u tom svijetu ima svega i svačega... Svatko brani interese svog igrača. Prvi put kada vidim tako nešto ću zadaviti sve, figurativno rečeno. Zadavit ću sve koji će staviti svoje interese ispred ekipe i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja nego Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati'', zaključio je Tudor.

Rezultati by SofaScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara