Turski savez obećao igračima po 100 tisuća eura za plasman na Euro

Turski savez obećao igračima po 100 tisuća eura za plasman na Euro

Foto: AFP

TURSKI nogometni savez obećao je igračima premije od 100 tisuća eura po glavi ukoliko izbore plasman na Euro 2012. Turci će u dodatnim kvalifikacijama u dvije utakmice morati svladati Hrvatsku.

Turci osim toga razmišljaju i o igranju utakmice s Hrvatskom u Bursi umjesto u Istanbulu. U svakom slučaju nisu zadovoljni ždrijebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vjerujem da smo i mi i Hrvati željeli nekoga drugoga. Ova nas je utakmica vratila na EP 2008. i našu šokantnu pobjedu. Ni Hrvati nisu previše oduševljeni ždrijebom", rekao je Okan Buruk, pomoćnik Guusa Hiddinka.

Još jedan pomoćnik Guusu Hiddinku, Oguz Cetin,  kratko se osvrnuo na ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo koji je njegovoj selekciji dodijelio Hrvatsku.

"Možda vlada mišljenje da nam je otegotna okolnost činjenica da ćemo uzvratnu utakmicu odigrati u gostima, ali mi se s time ne slažemo. Ishod prve utakmice odigrat će ključnu ulogu. Na toj bazi ćemo razvijati našu strategiju za oglede s Hrvatskom", rekao je Cetin.

Podsjećamo, prve utakmice dodatnih kvalifikacija na rasporedu su 11. i 12. studenog, a uzvratne su na rasporedu 15. studenog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara