Turski mediji: Spahija će sutra biti predstavljen u Istanbulu!

Tekst: Totalsport /D.R.
Foto: CNN

TURSKI mediji složni su u objavi imena novog trenera Fenerbahčea. Neven Spahija priključuje se Roku Leniju Ukiću u redovima jakog turskog kluba, navodi se u izvještajima gotovo svih relevantnih turskih medija, uključujući i turski CNN.

Turski izvor navodi da je transfer dogovoren i da će Šibenčanin sutra (subota) biti predstavljen u Istanbulu kao novi šef stručnog stožera.

Ne spominje se duljina suradnje koju je bivši hrvatski izbornik dogovorio, već samo činjenica da će kroz sezonu 2010./2011. voditi novopečene turske prvake. Nekadašnji trener momčadi Aydin Ors zauzet će, navodi isti izvor, fotelju generalnog direktora kluba, dok će Ertugrul Erdogan, pomoćnik i zamjenik dosadašnjeg trenera Bogdana Tanjevića, nastaviti asistirati i 47-godišnjem bivšem hrvatskom izborniku i aktualnom savjetniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo je klupsko vodstvo, ističe se, predsjednik kluba Aziz Yildirim posložio u četvrtak.

U klubu je nominalno još uvijek hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić, najbolji igrač finalne serije doigravanja protiv Efes Pilsena. Ugovor mu je istekao s krajem sezone, a činjenica da je u Istanbul stigao Spahija mogla bi igrati bitnu ulogu oko njegova eventualnog ostanka.

Predsjednik Yildirim prije nekoliko je tjedana otkazao ugovor drugome hrvatskom košarkašu, Gordanu Giričeku.

U klubu su također i odlični Bosanac sa slovenskom putovnicom Emir Preldžić te 39-godišnji Damir Mršić, koji još dvoji treba li nastaviti ili okončati igračku karijeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara