TRANSFERI

Tuttosport: Senzacija, United vraća izdajnika

Tuttosport: Senzacija, United vraća izdajnika
Foto: Gulliver / Getty Images

CARLOS TEVEZ, koji je u drugoj polovici prošlog i prvoj polovici aktualnog desetljeća harao Premiershipom, sprema se na povratak tamo u 35. godini. I to u Manchester United, ekskluzivno otkriva Tuttosport.

United ga želi dovesti na posudbu do kraja sezone kao zamjenu za teško ozlijeđenog napadača Marcusa Rashford. Vatrogasno rješenje našao je u legendi koja je prije 11 godina taj klub zamijenila najvećim rivalom Manchester Cityjem.

Tevez je i tada bio na posudbi u Unitedu, ali u najboljim godinama tamo je za dvije sezone (2007-09) kao ključni igrač osvojio dva engleska i jedan europski naslov, kojima je pridonio s 34 gola. 

United ga je svim silama pokušavao zadržati, Alex Ferguson mu je nudio bogat petogodišnji ugovor, ali on je rekao da želi otići. Nakon sezone je otkrio i gdje, na drugi kraj grada. Naravno, to je razbjesnilo navijače Uniteda. 

Postao je jedan od simbola Cityja pod novim vlasnikom šeikom Mansourom te osvojio Premiership i FA Kup, pa se zaputio u Juventus. 

Tevez je sada treći put u Boci Juniors, ali mu ugovor istječe na kraju sezone i zato bi bio jeftina kratkotrajna solucija za United. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara