U borbu za Niku uključuju se Tottenham i Bayern

SVE je izglednije da će Niko Kranjčar u siječnju napustiti splitski klub i otisnuti se u neku od europskih nogometnih prijestolnica. Naime, u borbu za hrvatskog reprezentativca uključili su se njemački Bayern i engleski Tottenham, koji su prema izvorima bliskim Upravi Hajduka već poslali konkretne ponude za Niku.

No, direktor Hajduka Branko Grgić tvrdi kako klub još nije dobio niti jednu službenu ponudu. "Kranjčareva cijena određena je ugovorom, a odšteta može biti predmet dogovora sa zainteresiranim klubovima" - kazao je Grgić za Jutarnji te dodao da čeka službenu ponudu za Niku.

Osim Bayerna i Tottenhama, za Niku su zainteresirani i Lyon, navodno i Juventus, a čini se kako je Niko najbliže francuskom prvaku.

I sam nogometaš izjavio je da bi volio zaigrati za Francuze, a kako će oni na kraju sezone ostati bez Juninha i Diarre, Niko bi im dobro došao. Osim toga, trener Lyona Gerard Houllier već nekoliko godina prati Niku i volio bi hrvatskog reprezentativca vidjeti u svojim redovima.

Nikina odšteta iznosi oko 2,5 milijuna eura, a o eventualnom njegovom odlasku uz Fiorentinija i Grgića odlučivat će i Igor Štimac, kao i svi ostali članovi Upravnog odbora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara