U HNS-u obavljen ždrijeb ulaznica za SP 2006

U PONEDJELJAK u 12 sati obavljen je ždrijeb ulaznica za 2006 FIFA World Cup.
 
Pred komisijom koju su sačinjavali g. Stanko Hautz, predsjednik komisije za propise HNS, g. Dragutin Katalenić, član Izvršnog odbora, g. Branko Silta, direktor tvrtke Dekod telekom, g. Darko Homar, predstavnik tvrtke Dekod telekom, gđa. Ilinka Lisonek, javni bilježnik i g. Vladimir Marčinko, javni bilježnik, obavljen je ždrijeb ulaznica za  SP 2006.

Od sutra svi prijavljeni mogu putem svog korisničkog imena i lozinke provjeriti stanje svoje prijave (dobitna ili ne), a tijekom tjedna će na e-mail dobiti račun i detaljne upute ako su dobitnici, saznajemo iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
   
Ukoliko se račun ne plati u roku tri dana od primitka, prijava će se smatrati nevažećom i novi kupac je prvi "ispod crte", te će biti obavješten mailom sljedeći tjedan, i tim redom sve dok se ne dobiju vlasnici svih ulaznica.

Prijava za ulaznice za FIFA World Cup završena je točno u ponoć 12. siječnja, a hrvatski navijači pokazali su ogromni interes za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006.

Prema konačnim podacima zaprimljeno je ukupno 14.341 prijava, na kojima je ukupno 34.639 navijača, a zatraženo je ukupno 107.315 ulaznica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara