"U Split ćemo doći sa sjekirama pa će vidjeti kako Ličani peglaju"

"U Split ćemo doći sa sjekirama pa će vidjeti kako Ličani peglaju"

NAVIJAČI Dinama iz Gospića, koji su na naplatnim kućicama u Lučkom napadnuti od strane velike skupina navijača Hajduka i brutalno pretučeni, najavili su osvetu Torcidi prvom prilikom, piše Jutarnji list.

Incident se dogodio u subotu u 19:45, kad su se navijači Dinama na putu iz Gospića prema Zagrebu zaustavili u Lučkom zbog naplate cestarine.

U tom su trenutku navijači Hajduka izašli iz autobusa i dva kombija, razbili stakla na minibusu i u njega ubacili zapaljenu baklju. Putnici iz minibusa ugasili su baklju, no tri su navijača Dinama dobila posjekotine i hematome po tijelu. Jednom je navijaču noga probodena nožem.

"Najavljujemo rat Torcidi, podmuklo i kukavički su nas napali i to ćemo im vratiti. U Splitu ćemo, kada bude igrao Dinamo, doći sa sjekirama pa će vidjeti kako Ličani peglaju." – rekli su članovi napadnute skupine Dinamovih navijača u razgovoru s novinarom Jutarnjeg lista.

Gospićki Bad Blue Boysi ispričali su kako je oko 75 navijača Hajduka napalo njih 19-oricu, pri čemu su ih tukli palicama i debelim željeznim kablovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je pakleno, nisam mislio da ću preživjeti. Stao sam na semaforu i onda su nas opkolili i napali. Ostali smo zarobljeni." – dodao je vozač minibusa.

Ivica Bunčić, 20-godišnji navijač Dinama iz Gospića, pokazao je novinaru Jutarnjeg lista rane na leđima (naslovna fotografija), pa dodao kako u ušima ima stakla zbog čega slabije čuje.

Za gospićke navijače Dinama ovo je bio prvi veliki odlazak na gostovanje, a među njima bilo je i maloljetnika. Ogorčeni BBB-ovci poručuju Torcidi kako im je najbolje da više ne prolaze kroz Gospić.

Protiv desetorice od 82 navijača Hajduka uhićena na licu mjesta policija je podnijela kaznenu prijavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara