U srijedu diskusija o suvlasničkoj ulozi Našeg Hajduka

U srijedu diskusija o suvlasničkoj ulozi Našeg Hajduka
Foto: Naš Hajduk

U SRIJEDU, 24. travnja, s početkom u 17 sati Udruga Naš Hajduk organizira javnu diskusiju pod nazivom “Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka” koja će se održati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

"Za nas je ovo iznimno važan događaj, ne samo zbog teme već i zbog članova koji će imati priliku upoznati se s tematikom, a imat će priliku i iznijeti svoja razmišljanja. Također, ovo je izvrsna prilika da s vrhunskim stručnjacima razgovaramo o pitanjima koja nas i Hajduk očekuju u budućnosti", rekao je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

Prijave za događaj još uvijek su otvorene, a osim predstavnika udruge Luke Domikulića i Ante Krnića, sudjelovat će prof. dr. sc. Želimir Dulčić, prof. dr. sc. Neven Šerić, Zvonimir Akrap mr. sc i Stjepan Laća mr. sc.

Prof. dr. sc. Želimir Dulčić redoviti je profesor u trajnom zvanju na Katedri za menadžment Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Rođen je 2. rujna 1953. godine u Splitu, magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu u području organizacije i menadžmenta. U okviru posebnih programa znanstvenog usavršavanja boravio je u Italiji, SAD-u i Velikoj Britaniji. Objavio je 2 autorske knjige, 13 poglavlja u knjizi i 1 udžbenik, preko 90 znanstvenih radova te više od 50 stručnih radova.

Prof. dr. sc. Neven Šerić redoviti je profesor marketinga na Ekonomskom fakultetu u Splitu gdje je 1988. godine diplomirao. Bio je najbolji student svoje generacije, a dobio je i Rektorovu nagradu za izvanredne rezultate   tijekom studija. Magistrirao je 2002. godine na znanstvenom poslijediplomskom  studiju Financije i osiguranje, a doktorat je obranio 2005. godine. Iza njega je 30 godina radnog iskustva u međunarodnom poslovanju, na rukovodećim pozicijama. Autor je 8 znanstvenih knjiga, 10 stručno-popularnih knjiga, a izdao je i 8 poglavlja  u  znanstvenim  knjigama, tri recenzirane nastavne skripte, sedamdesetak znanstvenih i tristotinjak stručnih objavljenih radova.

Zvonimir Akrap magistar je ekonomije, a trenutno je zaposlen na poziciji člana Uprave OTP banke Hrvatska, gdje je zadužen za poslovanje s gospodarstvom i financijskim tržištima.

Stjepan Laća radi kao vanjski suradnik na Katedri za računovodstvo Ekonomskog fakulteta u Splitu i voditelj je Sektora za upravljanje rizikom Imex banke. Prijaviti se možete na mail javnadiskusija@nashajduk.hr. U mailu navedite ime, prezime i broj članske iskaznice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara