"Ubij Srbina" i "Srbe na Vrbe": BBB u Turskoj izvrijeđali Zvezdinog trenera

"Ubij Srbina" i "Srbe na Vrbe": BBB u Turskoj izvrijeđali Zvezdinog trenera

Tekst: A.K.
Foto: Screenshot pressonline

VLADIMIR PETROVIĆ-PIŽON, aktualni trener Crvene Zvezde i jedna od "Zvezdinih zvezda" u Antalyji se našao na meti žestokog vrijeđanja grupe Dinamovih navijača kada je došao pogledati utakmicu Dinama i Lecha.

Kako prenose srpski mediji, Pižon i suradnici su slobodno popodne na pripremama iskoristili da pogledaju utakmicu nekadašnjih "kolega" iz velike četvorke jugoslavenskog nogometa i poljskog Lecha, koji je bio i Zvezdin sljedeći protivnik na pripremama.

"Sistematsko vrijeđanje Srba i svega što je srpsko"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U jednom trenutku, netko od navijača Dinama je registrirao trenerke s grbom Crvene Zvezde, što je bio znak da se promijeni 'traka' i od tog momenta podrška klubu se pretvara u sistematsko vrijeđanje Srba i svega što je srpsko. Iako su BBB bili malobrojni, malim terenom na kome se igrala utakmica orilo se: 'Ubi Srbina' i 'Srbe na vrbe'", piše srpski Press, ali ističe kako "popularni bed blu bojsi" nisu pokušavali fizički ugroziti Zvezdaše koji su "dostojanstveno podnijeli brojne uvrede".

"Častili su sve Srbe od reda, pljuštale su sočne uvrede sa svih strana, ali se samo na tome završilo. Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Zato smo vrlo brzo zaboravili taj nemili događaj", komentirali su u Zvezdi.

Predstavnik Dinama se ispričao Zvezdašima

Srpski novinari pišu da se predstavnik Dinama došao ispričati Zvezdinom izaslanstvu zbog skandiranja navijača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara