Učilica za Hajdukove legende: Gabrić se barem ispričao Varaždincima

OSIM Hajdukovih legendi, Zlatka Vujovića i Dejana Računice ("Ne smeta nam što su se zalagali na Poljudu, ali nam smeta što tako ne igraju uvijek"), nemoć je nakon poraza od Varteksa pokosila i Dragu Gabrića. On međutim, nije stao na verbalnom iživljavanju, već je u tunelu, kada je Hajduk već potpisao debakl, nasrnuo na Josipa Brezovca. Bila je to noć u kojoj se Hajdukovci nisu naspavali.

Dio navijača je svoju ogorčenost, pak, iskalio na pripadnicima White Stonesa. Na benzinskoj crpki kod Zadra navijače Varteksa koji su se umjesto puta klupskim autobusom odlučili za samostalni aranžman napala je skupina torcidaša. Epilog se mjeri u razbijenom automobilu, ukradenim novčanicima, ali i dresovima koje su dobili od svojih ljubimaca.

Split se ne miri s porazom koji im je uništio san o naslovu prvaka. Poseže za različitim antistres metodama, a prednjači vodstvo kluba sa svojim nevjerojatnim scenarijima. Isprike Varteksu nema, ali dojma smo da bi je Splićani trebali odaslati.

Pobjedu je ekipi koju vodi principijelni Dražen Besek (sjećamo se koliko je toga prešutio nakon debkla protiv Dinama) priznao tek Ante Miše. Ostali i dalje vrte priču o stimulacijama, koje su uvriježeno pravilo HNL-a.

"Kako vas nije sram, tučete se protiv nas, a prije sedam dana ste šetali po terenu”, priznao je Gabrić da su te riječi u tunelu izrečene u afektu.

"Malo sam ga odgurnuo, ali nije bilo fizičkog sukoba. Kasnije sam se ispričao. Bio sam jako utučen zbog poraza", dodao je.

Brezovec je ispriku uvažio, sreća zbog pobjede prevladala je ljutnju zbog tretmana na Poljudu.

"Ničim ga nisam provocirao, srušio me na pod, no ne zamjeram mu, sportski se ispričao. Najvažnije da smo mi pobijedili", rekao je Brezovec za SN.

D.R.
Foto; Cropix

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara