UFC

UFC 247: Sjajni Jones u povijesnoj borbi obranio titulu prvaka

UFC 247: Sjajni Jones u povijesnoj borbi obranio titulu prvaka
Foto: Reuters

JON JONES je noćas u Houstonu, na UFC-u 247 u poluteškoj kategoriji, pobijedio Dominicka Reyesa i tako 11. put obranio naslov prvaka te došao do rekordne 14. pobjede u borbama za naslov u svim kategorijama.

Jedan od najboljih boraca u povijesti MMA slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet teških rundi u kojima je izazivač furiozno otvorio borbu, ali ju je Jones stavio pod kontrolu kako se bližila kraju. Jonesu je ovo bila 20. pobjeda u poluteškoj kategoriji, čime je postao prvi borac u povijesti koji je ostvario toliko pobjeda u istoj kategoriji.

Reyes je bio vidno razočaran nakon borbe te je smatrao da je on trebao biti pobjednik.

"Osjećam se kao da me se ne poštuje dovoljno. Znam da sam dobio tu borbu, Jones je izgledao kao običan čovjek u ringu. Sigurno sam bio bolji u tri runde, ali što je tu je. Bit ću još bolji i pokazati koliko vrijedim", rekao je Reyes nakon borbe.

"Nije možda bilo impresivno i lagano, ali ništa u mojem životu nije bilo lagano. Ostavio sam sve u ringu, pokazao sam srce šampiona u petoj rundi i presretan sam. Nekoliko puta me strašno pogodio, a znam da fanovi to vole vidjeti jer se ne događa često. Pobjeda je apsolutno zaslužena", rekao je novi stari prvak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara