"UFC se stidi Stipe Vatrogasca, zvijeri koja radi dva posla" Bivši borac o odnosu prema Miočiću

"UFC se stidi Stipe Vatrogasca, zvijeri koja radi dva posla" Bivši borac o odnosu prema Miočiću

Foto: Getty Images

BIVŠI UFC-ov borac Brendan Schaub gostovao je u posljednjem izdanju MMA Podcasta čuvenog komentatora Joea Rogana. U višesatnom dijalogu Joe Rogan i Brendan Schaub dotakli su se relevantnih tema u svijetu borilačkih sportova, kao i UFC-ovog aktualnog teškaškog šampiona Stipe Miočića.

"Smatram kako je Stipe Miočić u situaciji koja ne može završiti loše po njega. Nakon svih silnih dominantnih pobjeda, polako postaje superzvijezda", konstatirao je Joe Rogan s tezom kako je Miočićeva vatrogasna profesija izvrsna marketinška priča koju UFC-ovo vodstvo nije dovoljno materijaliziralo.
 
Brendan Schaub istaknuo je, pak, kako djelomično razumije pasivnost Dane Whitea i njegovih savjetnika.
 
"Razumijem i UFC. Mislim da mu nije u interesu da ima svjetskog prvaka koji može raditi i svakodnevan posao. Ako može biti prvak i raditi svaki dan kao vatrogasac, sve nalikuje na lagan zadatak. Čini mi se kako UFC skriva svoja razmišljanja i držim kako mu nije drago što Stipe Miočić ima i drugi posao", izjavio je Brendan Schaub na čije se opservacije Joe Rogan nadovezao konstatacijom kako Stipe Miočić i dalje trpi podcjenjivanje dijela javnosti. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Ljudi ga dovoljno ne cijene. Pogledaj tu zvijer. Kada završi karijeru, bit će upamćen kao jedan od najvećih svih vremena. Tek će ga tada cijeniti na pravi način. Voljet će ga kao Jacka Dempseyja. Ako pobijedi Daniela Cormiera, ući će u povijest kao jedan od najvećih boraca općenito. Već je sada na pragu povijesti i stoga ga moramo svrstati uz bok najvećima zbog svega što je napravio", poručio je popularni voditelj.
 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara