UFC

UFC-ov prvak u nevjerici zbog McGregora: Je li moguće da je to napravio?

UFC-ov prvak u nevjerici zbog McGregora: Je li moguće da je to napravio?
Foto: Guliver Image/Getty Images

KAMARU USMAN, UFC-ov prvak u velteru, još ne zna protiv koga će se boriti. 

Očekivalo se da će Usman za protivnika imati Jorgea Masvidala, ali sve se glasnije priča o tome da će Masvidal opet u oktogon s Nateom Diazom kojeg je pobijedio u studenome. 

Pojavila se mogućnost da se Usman, borac koji ima 16 pobjeda i jedan poraz iz 2013. godine, bori protiv Conora McGregora, ali irski borac neuobičajeno ne odgovara na prozivke i zasad nije prihvatio ovu ponudu.

Embed from Getty Images

U velteru, kategoriji do 77 kilograma, irski borac je odradio tri borbe - ima pobjedu i poraz od Natea Diaza te slavlje u posljednjoj borbi protiv Donalda Cerronea prije četiri mjeseca. Da prihvati borbu i pobijedi Usmana, postao bi prvi borac s naslovima prvaka u tri različite kategorije.

"Ovdje pričamo o pisanju povijesti. Rekao je da je najbolji borac svih vremena kroz sve tri kategorije. Evo, dajem mu priliku da to dokaže. Hajde, pokušaj osvojiti treći pojas. Zašto ne bi prihvatio taj meč? Dajem mu povijesnu priliku, ali on je sada odjednom tih. Zašto? Tko odbija borbu za naslov? To nisam nikad vidio. Tko kaže ne kad prvak nudi meč za titulu? Naravno, osim ako znaš da nemaš nikakve šanse", nastavio je Usman prozivati McGregora.

Posljednju borbu UFC-ov prvak odradio je u prosincu kad je pobijedio Colbyja Covingtona. Sljedeću borbu želi odraditi u srpnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara