Ukrajinci snimili dokumentarac o Dariju Srni

Foto: AFP

VELIKU je čast dobio kapetan Šahtara i naše reprezentacije Darijo Srna o kojem je u Ukrajini snimljen dokumentarni film "Darijo" koji će imati premijeru 26. ožujka na lokalnoj nogometnoj televiziji.

Inicijativa za snimanje filma je stigla iz samog Šahtara. Rad na "dokumentarcu" je trajao punih šest mjeseci, a konačna će verzija filma trajati 30 minuta.

"Prikazat ćemo Srnin život, njegov put do ostvarenja velike nogometne karijere. Darijo je na mene ostavio vrlo pozitivne dojmove. Rad s njim je bio čisto zadovoljstvo. Jasno, htio sam razgovarati s njim i više, ali obveze u Ligi prvaka mu nisu ostavile previše vremena", objasnio je scenarist i redatelj filma Valerij Konovalov.

Sam Srna je bio prilično skroman.

"Iskreno, u početku uopće nisam želio da se o meni snima film. Mislim da se takvo što treba raditi kad igrač završi karijeru, a ja sam još uvijek mlad i ne razmišljam o mirovini", uz smijeh je rekao Srna, dodavši:

"Klub je, međutim, tražio da pristanem na snimanje, a Šahtar ne mogu odbiti. Zahvalan sam klubu za povjerenje i sve što je napravio za mene."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara