DAVIS CUP

Ulaznice za finale Davis Cupa na popustu samo do kraja mjeseca

Ulaznice za finale Davis Cupa na popustu samo do kraja mjeseca
Foto: EPA

SVE je bliže dan kada će hrvatska Davis Cup reprezentacija krenuti u obranu naslova osvojenog prošle godine u Lilleu. Zato podsjećamo da se ulaznice za finale za tzv. hrvatski sektor mogu kupiti do 30. kolovoza, a do tada vrijedi i popust od 10%.

Hrvatska reprezentacija će nastup početi u ponedjeljak 18. studenoga protiv Rusije (početak ne prije 17 sati), a drugi susret u skupini imat će dva dana poslije, također ne prije 17 sati, protiv Španjolske. Cijene ulaznica su jednake za oba susreta, a ovise o kategoriji: premium je 350 eura, a slijede 60 eura za kategoriju 1, 45 eura za kategoriju 2 te 25 eura za kategoriju 3. Djeca od 8 do 12 godina plaćaju ulaz 15, a djeca od 6 do 7 godina 10 eura.

Cijene uključuju PDV, ali ne i trošak naknade izdavanja, koji je od 1,5 do 3,5 eura, ovisno o kategoriji. Sve su ulaznice numerirane. Ulaznice za dio tribine na kojem će biti navijači naše reprezentacije mogu se kupiti samo preko Hrvatskog teniskog saveza.

Ulaznice će preko HTS-a biti moguće kupiti i nakon 30. kolovoza, ali mjesta u tom sektoru više neće biti garantirana. Telefonski broj za informacije je (01) 4830 756.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara