Ultimate fighter kojeg je cijeli svijet proglasio mrtvim pojavio se živ i zdrav u Kaliforniji

Tekst: M.P.
Foto: MMA-fightnews.com


KIMO LEOPOLDO ipak nije mrtav. Ultimate fighter o čijoj su smrti izvijestili svjetski mediji pojavio se živ i zdrav u Uredu šerifa u Santa Ani.

"Stoji ovdje pored mene i razgovara s novinarima", rekao je Jim Armormino, glasnogovornik Ureda dodavši: "Živ je i potpuno zdrav".

Vijest da je bivši UFC i Pride borac preminuo negdje u Kostariki od posljedica srčanog udara, objavljena je prvo na nekoliko borilačkih foruma da bi informaciju potvrdio poznati portal TMZ, ali i ugledni New York Daily News. Kasnije su oba medija povukli priču bez ikakvog komentara ili isprike Leopoldu i čitateljima.

Najprije je Leopoldov odvjetnik Victor Hobbs u intervjuu izjavio da je njegov klijent "isplivao na površinu" i da je  dobro, da bi se na koncu i sam borac pojavio u šerifovom Uredu. Leopoldov odvjetnički tim razmišlja o podizanju tužbe protiv onih koji su prvi pokrenuli glasinu o smrti, a sam je borac rekao da je cijeli događaj prespavao.

"Kad sam se probudio, na sekretarici sam imao više od 100 poruka zabrinutih prijatelja."

Zanimljivo je da je Sud u Kaliforniji Leopolda upravo u ponedjeljak osudio na deset dana društveno-korisnog rada i obavezno sudjelovanje u liječenju od narkotika. Leopoldo je uhićen u veljači zbog posjedovanja amfetamina. U svojoj se karijeri borio protiv velikana ovog sporta kao što su Royce Gracie, Ken Shamrock, Kazushi Sakuraba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara