Uoči derbija Dinamovci Ivaniševićevom jahtom pobjegli na Paklene Otoke

JOSIP KUŽE prosudio je da njegovim igračima uoči derbija ne treba zamorni trening, već zajedničko druženje u opuštenoj atmosferi. Tako je Dinamova svita zaboravila na najavljenu jutarnju tjelovježbu i u subotu isplovila sa splitske rive u jahti Gorana Ivaniševića te većinu dana provela kupajući se na Paklenim otocima. U pogonu se osim "Amber", našla i Mamićeva jahta "Maluciva".

Igrači, trener, Zdravko Mamić, Mirko Barišić i njegova gospođa, Damir Vrbanović, Siniša Jagodić, dakle, više manje sve raspoložive Dinamove snage odlučile su popraviti atmosferu nakon debakla u Europi i internih trzavica te snagu za splitsku utakmicu pronaći u veselom okupljanju podalje od civilizacije.

Zajedničkom ručku u restoranu Antonio, smještenom u uvali Ždrilca, prethodilo je druženje s Goranom Ivaniševićem, zakletim Hajdukovcem koji je Modrima bez problema posudio svoju Amber, ali nije s njima isplovio za Paklenjake.

Dinamovo ugodno poslijepodne malo se pokvarilio u trenutku kad su ugledali novinarsku invaziju na otok, pa su tako kolege iz 24ata igrači dočekali povicima; Šta slikate, lešinari?" No, prilikom posjete Hvaru, tamošnji lokalni dečki Dinamovce također nisu dočekali raširenih ruku. U znak dobrodošlice Modri su slušali; "Vrati pare Mamiću" i "Dobit ćete porciju".

Da se trening u Dinamu nije održao potvrdio nam je i Dinamov glasnovornik Ado Kožul koji je dodao da su se igrači trebali odmoriti pred susret s Hajdukom, te da je dobro da se malo zajedno druže.

Hoće li im to pomoći, vidjet ćemo večeras.

D.R.
Foto: 24sata

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara