Uoči Tbilisija Modri predstavili dva Super Marija: "Vjerujemo u sebe i nametnut ćemo se Cici"

Uoči Tbilisija Modri predstavili dva Super Marija: "Vjerujemo u sebe i nametnut ćemo se Cici"

Foto: GNK Dinamo

DAN uoči utakmice protiv imenjaka iz Tbilisija navijačima Dinama predstavio se novi igrač Modrih Mario Lešković, a uz njega je bio i Mario Šitum koji je, kako to sam kaže, "okolnim putem" zaslužio i potpisao četverogodišnji ugovor.
 
''Drago mi je što sam opet ovdje. Očito sam okolnim putem trebao doći ovdje, ali uvijek gledam sve pozitivno pa ću tako reći da sam danas iskusniji i jako sretan što sam u najdražem klubu. Dat ću sve od sebe i pokušati se nametnuti da pomognem Modrima'',  rekao je Mario koji je rođen u Zagrebu, a u Dinamo je nakon nekoliko zagrebačkih klubova stigao sa 16 godina. Tri godine kasnije debitirao je za prvu momčad i na debiju zabio i prvi pogodak da bi potom nakon posudbi u Lokomotivu i talijansku Speziju našao put natrag do Dinama.
 
S druge strane, Lešković je na Maksimir došao iz Rijeke, a s Dinamom je potpisao petogodišnji ugovor.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
''Bilo je ponuda, ali kada sam dobio poziv Dinama nisam dvojio. Ovo je najbolje za moju karijeru i jako sam sretan što sam ovdje'', rekao je Lešković, pa je dodao:
 
Jako sam sretan što sam ovdje jer to je sjajan korak za mene i moju karijeru. Jedva se čekam priključiti ekipi i dat ću sve od sebe da pomognem suigračima. Dinamo je veliki klub, naravno da su tu pravi igrači i to će me samo natjerati da budem još bolji i izborim se za svoju poziciju. Naravno da vjerujem u sebe'', zaključio je Lešković, a riječ je dobio i trener Modrih Zlatko Kranjčar:
 
''Šitum je već dulje vrijeme s nama i jako sam zadovoljan kako se ponašao i drago mi je da ostaje s nama. Marko je bio standardni igrač Rijeke, reprezentativac i Dinamo mu je veliki korak naprijed i sjajna prilika. Mogu im obećati da ću ih vrednovati prema učinku, zaslužuju biti tu i vjerujem da će odgovoriti na sve zahtjeve koji se stavljaju ispred njih te pomoći nam u ostvarivanju naših ciljeva.''
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara