Uoči Wembleyja u Londonu ponovno "Hrvatska kuća"

Tekst: M.Č.
Foto: AFP

I PREMDA Bjelorusija još nije arhivirana, svi s nestrpljenjem iščekuju obračun naše nogometne reprezentacije s Englezima na Wembleyju u srijedu.

Svih 7 tisuća ulaznica koliko je Hrvatski nogometni savez dobio za utakmicu planule su, a za razliku od cijele svite političara koja je prije dvije godine pohodila hram engleskog nogometa, ovog puta nisu najavljeni "navijači iz Banskih dvora". Naravno, nije isključeno da u posljednji trenutak netko od vladajućih ipak ode u vlastitom aranžmanu na utakmicu.

Zbog velikog priljeva naših navijača Mreža hrvatskih studenata i mladih profesionalaca CSYPN i ovog puta iznajmila je "Hrvatsku kuću". Okupljanje naših navijača organizirat će se u engleskom pubu Famous Three Kings koji je i inače neformalno mjesto okupljanja Hrvata i članova udruge CSPYN tijekom odigravanja utakmica hrvatskih nacionalnih reprezentacija i klubova.

Adresa gdje se nalazi F3K je 171 -173 Nort End Road, London W149NL. Druženja za hrvatske navijače uz organizaciju info pulta od strane članova CSYPN-a biti će organizirana u utorak i srijedu, a u ponedjeljak će također biti mjesto okupljanja za onaj dio navijača koji se već tada zatekne u Londonu. 

Okupljanja se planiraju svaki dan sa okvirnim početkom od 19h po engleskom vremenu do kraja radnog vremena.  

Za sve one koji nemaju kartu za Wembley u srijedu, utakmicu ce moći gledati na velikom ekranu u Famous Three Kings. Najbliža podzemna stanica je West Kensington.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara