ZANIMLJIVOSTI

"Ušli smo u svlačionicu, a Bielsa je gol ležao na stolu. Kao da čeka operaciju"

"Ušli smo u svlačionicu, a Bielsa je gol ležao na stolu. Kao da čeka operaciju"
Foto: EPA

MARCELO BIELSA jedan je od najosebujnijih nogometnih trenera, a upravo zbog toga i nosi nadimak El Loco ili Luđak. Poznat je po ekscentričnom ponašanju na terenu i izvan njega.

O dosad nepoznatoj nepodopštini svjedoče Mark Gonzalez, bivši igrač Liverpoola, i Jose Pedro Fuenzalida, trenutni reprezentativac Čilea, koji su obojica igrali pod Bielsom u čileanskoj reprezentaciji od 2007. do 2011. godine. 

Gostovali su u čileanskoj TV emisiji Abrazo de GOL u kojoj su se prisjetili neobičnog Bielsinog rituala nakon poraza. Ovoga puta bila je riječ o porazu od Ekvadora. 

"Bielsi je bilo jako vruće, ušao je u svlačionicu i hodao gore-dolje. Bio je u praznoj svlačionici do naše igračke. Ušli smo u tu svlačionicu, a on je potpuno gol ležao na stolu, izgledao je kao da će ga netko operirati", rekao je Gonzalez, na što se nadovezao i Fuenzalida:

"Meni se to također dogodilo nekoliko puta. Izgubili smo od Italije, čak se posvađao s njihovim izbornikom. Otišao je u svlačionicu, divljački hodao i skidao sve sa sebe", rekao je Fuenzalida. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara