Uznemirujuć video: Boksač udario čovjeka u uličnoj tučnjavi, ovaj pao i preminuo

Uznemirujuć video: Boksač udario čovjeka u uličnoj tučnjavi, ovaj pao i preminuo
Screenshot: Twitter

BIVŠI boksač Mihail Starcev te viša dvostruka svjetska prvakinja u kickboxingu Lilija Vorogušina izašli su u noćni izlazak i postali dijelom tragedije u kojoj je život izgubio otac troje djece, piše Russia Today.

Na parkingu kluba u ruskom Barnaulu došlo je do tučnjave koja je završila tragično, a krivci za tragičan ishod su upravo Starcev i Vorogušina.

Boksača i kickboksačica sukobili su se s čovjekom koji je, kako se vidi na snimci, u desnoj ruci držao štaku. Kako bi zaštitio napadnutog čovjeka nakon što su ga spomenuti borci bacili na tlo, u tučnjavu se uključio Pavel Pohlov.

Preminuo nakon što je pao i udario glavom

Ispostavilo se da je to zadnje što će Pohlov u životu napraviti. Lilija je nogom udarila čovjeka na podu, a Pohlov je udario bivšu svjetsku prvakinju.

To je naljutilo Starceva, a on je reagirao i s leđa udario Pohlova koji je pao na pod, udario glavom i preminuo. Supruga preminulog podijelila je snimku na društvenim mrežama i prozvala borce.

"Zahvaljujući ovoj životinji mojih troje djece više nema oca koji nije samo tako mogao proći pored napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od ove ološi. Moj Pavel je došao pomoći i razdvojiti ih, ali kick-boxing prvakinja Vorogušina i njezin prijatelj su i nas napali. Onda se dogodio taj fatalni udarac i trenutna smrt. Trenutna! Nitko se od te ološi nije niti ispričao meni ili njegovim roditeljima", napisala je supruga ubijenog koja je također sudjelovala u događaju. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara