UFC

UZNEMIRUJUĆE Pogledajte kako izgledaju borkinje nakon najboljeg UFC meča ikad

UZNEMIRUJUĆE Pogledajte kako izgledaju borkinje nakon najboljeg UFC meča ikad
Foto: Getty Images

KINESKINJA Weili Zhang prvi put u karijeri obranila je naslov UFC-ove prvakinje u slamka kategoriji pobijedivši podijeljenom odlukom sudaca Poljakinju Joannu Jedrzejczyk nakon spektakularnih pet rundi borbe koju su mnogi nazvali jednom od najboljih u povijesti i najboljim ženskim okršajem ikad.

Dva su suca borbu bodovala 48-47 za Zhang, a treći istim rezultatom za Jedrzejczyk.

Obje borkinje pružile su fantastičnu predstavu na eventu UFC 248 u Las Vegasu, a koliko je borba bila brutalna pokazuje izgled obiju sudionica nakon njena završetka.

Poljakinja je zaradila groteskni hematom preko cijelog čela i veliku ogrebotinu na nozi, a Zhang je krvarila iz nosa i usta te imala skoro potpuno zatvoreno oko.

"Smetalo mi je, pokušala sam se boriti unatoč tome, ali oteklina je sve više rasla", priznala je Jedrzejczyk koja je poslije borbe sportski čestitala protivnici i rekla da je ponosna na nju.

Zhang je tako došla do 21. pobjede u 22. borbi karijere, a Jedrzejczyk je izgubila četvrti put u 20 borbi. Sva četiri poraza doživjela je u posljednje dvije i pol godine.

 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati neke videomaterijale, ali snimku borbe možete pogledati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara