ZLATNA LOPTA

Van Dijk: Messi i Ronaldo su najveći u povijesti. Čast je završiti između njih

Van Dijk: Messi i Ronaldo su najveći u povijesti. Čast je završiti između njih
Foto: EPA

VIRGIL VAN DIJK jučer je završio drugi u izboru za Zlatnu loptu iza Lionela Messija i ispred Cristiana Ronalda. Danas se na svom Instagramu zahvalio svima koji su mu pomogli da ostvari taj uspjeh. 

"Bila mi je velika čast sinoć prisustvovati dodjeli Zlatne lopte. Počašćen sam načinom na koji sam dočekan u Parizu i želim se zahvaliti svima koji su mi to omogućili. 

Prvo bih htio čestitati Messiju na njegovoj povijesnoj šestoj Zlatnoj lopti. Kao što sam rekao i na ceremoniji, treba se odmaknuti od trenutka i diviti se veličini ispred sebe. Čestitke na još jednoj sjajnoj godini. Bila mi je čast biti nominiran, a još mi je veća čast što sam završio drugi između dvojice najvećih nogometaša u povijesti.

Imali smo nekoliko sjajnih nogometnih sudara ove sezone i nadam se da će ih biti još puno. Ponosan sam na put koji sam prošao i nadam se da ću igrama inspirirati druge da ni oni ne odustanu dok ne ispune svoj san. Godina je bila sjajna, ali ništa od toga ne bi bilo moguće bez pomoći moje obitelji, hvala vam što ste uvijek bili uz mene. Veliko hvala mojim suigračima iz Liverpoola i reprezentacije. I na kraju, hvala svima iz nogometnog svijeta koji su poslali poruke podrške, meni i mojoj obitelji to puno znači", napisao je Van Dijk na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was a great privilege to attend the 2019 Ballon d’Or last night 🏆 I was humbled by the warm reception that I received in Paris and I’d like to say thank you to everyone who made us feel so welcome. Firstly I’d like to congratulate @leomessi on winning your historic sixth Ballon d’Or 🏅 As I also said last night at the ceremony, it’s important to sit back and admire greatness when it’s in front of you. Congratulations on another incredible year. On a personal level it was an honour to be nominated and I am extremely proud to have come second and in the same company as two of the greatest players to ever play the game in @leomessi and @cristiano We’ve enjoyed some good battles this year and I hope there will be many more to come. I am proud of my journey and I hope that my route in the game can help inspire others to always believe in yourself and to never give up on your dreams. I am hungry for more success on the pitch and will be working as hard as I can to keep improving and to continue to strive to be the best that I can be. It’s been an incredible 2019 so far but none of this would be possible without the love and support of my family, thank you for always being there. I must also say a huge thank you again to all of my teammates at Liverpool and the national team. Finally thank you to everyone in the football world for all of your messages of support, it means a lot to me and my family ❤

A post shared by Virgil van Dijk (@virgilvandijk) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara