Vatreni navijač Dinama tjedan dana na probi u Splitu

PREMA najnovijim informacijama iz splitskog tabora, 19-godišnji Ivo Vaszec, inače vratar švedskog drugoligaša, tjedan dana trenirat će s igračima Ivana Gudelja. Iako se mladi vratar Hajduku ponudio sam, očito nezadovoljan svojim angažmanom u švedskom drugoligašu Jonkopings Sodri IF, teško je povjerovati da će čelnici kluba koji se nalazi u krizi rezultata zahvaljujući "postu" napadača posegnuti za još jednim golmanom.

Direktor Hajduka Fredi Fiorentini potvrdio je da će mladi Vazgec ovih dana boraviti na Poljudu, ali ne kao potencijalno pojačanje, već kao "domaći čovik."

Što je točno Fiorentini pod tim mislio, saznali smo iz kratkog telefonskog razgovora; dakle, radi se o igraču koji trenutno nije u mogućnosti trenirati u Švedskoj, pa je zaključio kako bi bilo dobro ostati u formi, trenirajući baš s Hajdukovcima. Trener splitskih vratara Zoran Varvodić, tako će ovih dana pod svojom paskom imati internacionalnu prinovu.

"On je naš, domaći, i kako se trenutno nalazi u Splitu, toliko smo ipak mogli učiniti, pa mu dopustiti da dolazi na trening. Nemamo nikakvih ambicija u vezi s njegovim dovođenjem u Hajduk, iako znamo da će se Ivo pokušat nametnuti." - kazao je Fiorentini.

O Vazgecu od direktora Hajduka nismo uspjeli doznati previše, ali smo zato na službenim stranicama Sodre uspjeli doći do podataka koji nas je, blago rečeno, zaintrigirao. 19-godišnji Vazgec, je naime, vatreni navijač zagrebačkog Dinama.

Na Poljudu bi, kako tvrdi Fiorentini, trebao ostati oko tjedan dana, pa će konkretni rezultati njegovog izleta u Split tada i izići na svjetlo dana.

Što se u međuvremenu događa sa prvim splitskim vratarom Stipom Pletikosom, trebalo bi upitati liječnika Fabijana Čukelja. Fiorentini nam nije mogao potvrditi kakvi su izgledi da Stipe stane na gol već u utakmici s Međimurjem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara