Vatreni u veljači na Carlsberg kupu u Hong Kongu

Vatreni u veljači na Carlsberg kupu u Hong Kongu

HRVATSKI reprezentativci nastupit će u Hong Kongu na Carlsberg kupu od 1. do 4. veljače. Uz Hrvatsku i domaćine  sudjelovat će reprezentacije Danske i Urugvaja.

Otto Barić izjavio je kako mu protivnici odgovaraju, te da ne strepi od jakih protivnika. Barića brine to što će reprezentativci biti opterećeni bazičnim zimskim pripremama.

Na put bi Barić želio povesti većinu glavnih reprezentativaca budući da će to biti posljednja provjera prije važnog susreta s Belgijom 29. ožujka u Zagrebu.

Barić ponavlja kako želi što jače protivnike, a kada su Brazilci željeli dogovoriti prijateljski susret bili su odbijeni.

Osim Brazilaca, ponudili su se i Rusi te Česi. Rusi su bili spremni doći u Hrvatsku 20. studenoga, no taj datum je već prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Česi su ponudili dva termina u sljedećoj godini - 12. veljače i 20. kolovoza. Susreti se vjerojatno neće odigrati, jer se o Česima kao mogućem suparniku ne razgovara.

Na putu u Hong Kong Vatreni će odigrati prijateljski susret s Iranom u Teheranu, a postoji mogućnost da budu gosti Kuvajta ili Saudijske Arabije.

Kako je Barić naglasio da bi želio povesti sve reprezentativce, već sada ima problema s tim. Naime, Bokšić i Stanić, koji igraju u Premier ligi, 99% neće moći putovati u Hong Kong.

Njihovi klubovi neće ih pustiti, budući da su oba u dobroj formi i igraju kontinuirano.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara