Večer uoči "derbija" Mamić na večeri sa Sinovčićem

NE ZNAMO hoće li Dinamo sutra, u skladu s tradicijom, svoje splitske protivnike odvesti na ručak, ali veliki šef Maksimira Zdravko Mamić svoj je večernji termin uoči derbija s Hajdukom izdvojio za večeru s Renom Sinovčićem u restoranu "Atlanta" u Tkalčevićevoj ulici u Zagrebu.

Sinovčić i Mamić su se našli na večeri s društvom u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi, ali u jednom su se trenutku izdvojili od društva kako bi na osami za šankom proveli nekoliko minuta u "razgovorima ugodnim".

Ne znamo o čemu su točno pričali glavni drmator zadarskog i zagrebačkog nogometa, ali ne sumnjamo da Sinovčić i Mamić imaju dovoljno tema za razglabanje. Sad kad je njihov "sad te volim, sad te ne volim" odnos opet, čini se, izglađen, sve se izglednijom čini mogućnost da se svlačionica hrvatskog prvaka popuni nekim od bisera iz zadarskog inkubatora nogometnih talenata. Nije nikakva tajna da Dinamo priželjkuje među svojim vratnicama vidjeti zadarskog čuvara mreže Danijela Subašića. Subašić je i sam nedavno kazao kako mu ne bi bilo mrsko igrati za Dinamo, iako je "on Hajdukovac i nosi mu se bila boja", ali ukoliko Sinovčić procjeni da mu je Modra isplativija, mladi vratar neće imati puno izbora. Tu je naravno i slučaj Marina Tomasova, još jednog hrvatskog nogometnog dragulja kojeg mnogi već vide na Poljudu, ali nije isključeno ni da bi i on mogao krenuti stopama Mate Maleša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako su sad i Mamić i Sinovčić "dobri Štimčevi vojnici", ne treba isključiti mogućnost ni da se u njihov razgovor uvukla i tema Vlatka Markovića. Iako je Igor Štimac indirektno najavio kako se restrukturom vlasti u HNS-u do daljnjeg (odnosno dok ne prođe Europsko prvenstvo) neće baviti, pa je "El Presidenteova" stolica zasad sigurna, svaki pravi "državni udar" treba početi pravovremeno planirati. Restoran bivšeg šibenskog košarkaša Ivice Žurića je, čini se, savršeno okupljalište za moćnike u hrvatskom nogometu, s obzirom da je prošlog tjedna za istim tim šankom sjedio i Igor Štimac.

Iznenađenje što smo Sinovčića i Mamića zatekli za šankom u "Atlanti" tim je veće kad se uzme u obzir da se kontroverzni Dinamov izvršni dopredsjednik proteklih tjedana pomalo povukao iz javnosti, uslijed čega su krenule priče kako Mamić boluje od raka gušterače. Trebao je navodno otputovati i na rehabilitacijski odmor u Njemačku, no njegov je brat Zoran, Dinamov sportski direktor, ta nagađanja odbacio kao neistinita.

P.V./D.R.
Foto: Index 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara