Velimir Zajec - heroj Panathinaikosa

Velimir Zajec - heroj Panathinaikosa
GRČKI Panathinaikos u subotu je pobijedio Olyimpiacosa i osvojio Kup prvi put nakon 1995. godine, za što mnogi smatraju zaslužnim Velimira Zajeca, direktora kluba. Novinski stupci prepuni su naslova kao npr. "Zekina moralna pobjeda", ili "zeleni divovi, Zekino remek-djelo".

Panathinaikos je blizu osvajanja naslova prvaka Grčke jer dva kola prije kraja ima dva boda prednost nad najvećim konkurentom Olympiacosom, koji je osvojio sedam posljednjih titula, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Grčki novinari, navijači i nogometni stručnjaci slave Zajeca i tvrde kako je upravo on ključni čovjek Panathinaikosa. Zajec je i dosad bio legenda Zelenih, kao igrač i kao trener.

Na početku sezone Zajec je odlučio koje će igrače dovesti kao pojačanje, a izabrao je i trenera, Izraelca Shuma protiv kojeg su bili navijači, Paovi veterani, novinari, pa čak i igrači, koji su zahtijevali Shumov odlazak.

Pobuna protiv Shuma otišla je toliko daleko da je čak i pozicija Zajeca bila ugrožena, no on se nije dao smesti. U jednom intervjuu rekao je "Pustite Shuma da radi, pa mu onda sudite. Podržat ćemo ga do smrti".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara