FOTO Hrvatski veslači otputovali na Olimpijske igre

FOTO Hrvatski veslači otputovali na Olimpijske igre

Facebook: Braća Sinković

PO ODLASKU Tine Mihelić koja se u Rio uputila prošli tjedan, na Olimpijske igre krenuli su 25. srpnja i veslači Damir Martin te Valent i Martin Sinković sa svojim trenerima Srećkom Šukom i Nikolom Bralićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što su na OI London 2012. osvojili srebro u četvercu na pariće, ovaj će se put Damir natjecati u samcu, a braća Sinković u dvojcu na pariće. Eliminacijske utrke su u objema disciplinama na rasporedu već 6. kolovoza, dan nakon svečanog otvaranja Igara.

Na putu za Rio su i prvi članovi Misije hrvatske olimpijske delegacije na čelu sa šefom Misije Damirom Šegotom, a njihov dolazak u novootvoreno Olimpijsko selo očekuje se noćas. Selo je otvoreno 24. srpnja te se useljavanjem prvih delegacija pokazalo da postoje određeni nedostaci.

"Radnici rade danonoćno kako bi uklonili sve nedostatke u apartmanima. To će nažalost trajati nekoliko dana. Sve one sportaše koje stignu u Selo, a čiji smještaj neće biti završen, smjestit ćemo u odgovarajuće sobe u ostalim zgradama. Maksimalno ćemo se truditi ne ometati njihove pripreme za nastup na Igrama. Žao nam je zbog nastale situacije i zahvaljujemo nacionalnim olimpijskim odborima na razumijevanju," poručili su iz Organizacijskog odbora OI Rio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara