MLS

VIDEO Beckham predstavio milijardu dolara vrijedan stadion u Miamiju

VIDEO Beckham predstavio milijardu dolara vrijedan stadion u Miamiju
Foto: Screenshot

DAVID BECKHAM je službeno jučer medijima i navijačima predstavio izgled i planove vezane za novi stadion na kojem će njegov klub Inter Miami FC igrati od 2022. godine.

Beckham će u Freedom Park u Miamiju uložitii milijardu dolara. Na prostoru od 56 hektara prostirat će se park, restorani, dućani, nogometna igrališta za građanstvo i do sad neviđeni stadion koji će moći primiti 26.000 gledatelja. Projekt je u potpunosti financiran privatnim ulaganjima Beckhamovih partnera i neće grad Miami stajati ni centa. Stadion, osim što će biti izgrađen po najmodernijim i neviđenim standardima, imat će otvoreni bar na krovu s kojeg će posjetitelji moći gledati utakmice Intera. 

Beckhamov klub u MLS ulazi već sljedeće godine, ali će prve dvije sezone igrati na pričuvnom Lockhart Stadiumu u Fort Lauderdaleu koji se trenutačno gradi. Stari stadion na toj lokaciji je srušen i gradi se novi koji će moći ugostiti 18.000 ljudi. Kad klub preseli u Freedom Park, stadion Lockhart preuzet će Interova omladinska škola kao i postojeći trening centar na toj lokaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara