Video - Borilačka poslastica u Karlovcu: Stižu braća Overeem i "Big Daddy" Goodridge

Tekst: Marko Petrak
Foto: Noc Skorpiona

KVALITETNI borilački spektakli su prava rijetkost u Hrvatskoj i upravo je zato 6. Noć škorpiona, koja će se u subotu, 13. veljače održati u Karlovcu, poslastica kakva se ne propušta. Organizatori najavljuju čak 13 vrlo zanimljivih borbi, a osim hrvatskih majstora, nastupit će i imena iz Nizozemske, Kanade, SAD-a Slovačke, Srbije i Mađarske.

Daleko najeminentnije ime je velika K-1 i  Pride zvijezda Gary "Big Daddy" Goodridge, koji će se po MMA pravilima boriti protiv domaćeg dečka iz Duge Rese Igora Mihaljevića. Nema sumnje da će veliku pažnju izazvati i mađarsko - srpski okršaj Attile Vegha i "Srpskog Fedora" Aleksandra Radoševića. Dvojac će se boriti za europsku titulu "World Free Fight Association".

Poslastica večeri mogla bi biti i borba između Valentijna Overeema, Alistairovog brata, te Emila Poljaka. Organizatori su najavili i dolazak Alistaira u Karlovac kao posebnog gosta turnira, što je posebna čast ako se zna da je Nizozemac trenutačno jedan od najboljih MMA teškaša svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih nastupit će Robert Sarkozy, europski prvak MMA u kategoriji do 85 kg, sudionik velikih američkih turnira koji se dva puta borio za svjetsku titulu "King of the Cage".  On će se suprotstaviti domaćem borcu Neni Aliloviću.

Turnir počinje u 19 sati, a program će voditi atraktivna glumica Sonja Kovač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara