VIDEO Carević oduševio na treningu Hajduka, navijači žele da se vrati kao igrač

VIDEO Carević oduševio na treningu Hajduka, navijači žele da se vrati kao igrač
Foto: Screenshot

PRIJE nekoliko dana Zoran Vulić postao je novi trener Hajduka, a pomoćnik će mu biti nekadašnji igrač Hajduka Mario Carević.

Dvojac je već odradio nekoliko treninga s momčadi, a navijače je posebno oduševio Carević.

Hajduk je na službenoj Facebook stranici objavio video s treninga na kojem Carević šalje sjajne centaršuteve prema Miji Caktašu. Carević u jednom trenutku pita okupljene: "Dobije li se neka nagrada ako svaki put pogodim nekoga u trepavicu?"

Navijači Hajduka u komentarima su se prisjetili njegovih najboljih dana u dresu splitskog kluba, a jedan od navijača smatra da se 36-godišnji Carević u Hajduk treba vratiti kao igrač.

"Treba Carevića registrirati kao igrača, samo da izvodi prekide, haha, još uvijek očito da ima super centaršut", napisao je jedan navijač.

Mario vjeruje u Zorana Vulića

"Vjerujem u trenera Vulića za kojeg sam uvjeren da će donijeti nešto novo s obzirom na to da ga poznajem i da sam surađivao s njim dugi niz godina. Ima ogromnog iskustva, napravit će nekakve preinake i uvjeren sam da će to biti na kraju dobro. Idemo iz utakmice u utakmicu, idemo skupiti što više bodova i to je najispravniji put. Ima puno prostora na napredak, ovaj Hajduk ima kvalitetu i vjerujem da ćemo svi zajedno uspjeti poboljšati situaciju", rekao je Carević za službene stranice Hajduka pa nastavio:

"Sam ulazak na ovaj stadion mi budi posebnu emociju, ovdje sam ukupno proveo 17 godina kao igrač, od svoje sedme godine života. Klub je sada, u odnosu na moja igračka vremena, u organizacijskom smislu na jako visokoj razini. Sada smo fokusirani isključivo na teren i trening i zaista bih pohvalio sve u Klubu koji se svakodnevno trude da nam osiguraju sve što je potrebno."

Carević je gledao kako to rade Bilić, Mancini, Spalletti...

"Radio sam u Sloveniji kao pomoćni trener u Krki Novo Mesto. Educirao sam se diljem Europe, upoznao i učio kako rade brojni slavni treneri. Bio sam kod Slavena Bilića u West Hamu, gledao sam kako radi Roberto Mancini dok je bio u Interu, Luciano Spalletti u Romi... No što se tiče trenerskog stila, najbliži mi je Jürgen Kloop. Kad bi se preslikao taj njegov model na naš mentalitet, mislim da bi svi navijači u tome uživali", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara