Video: Danica Patrick u NASCAR debiju se sudarila s Piquetom mlađim i osvojila odlično šesto mjesto

Video: Danica Patrick u NASCAR debiju se sudarila s Piquetom mlađim i osvojila odlično šesto mjesto

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

DANICA PATRICK vozačica automobilskih utrka američko-srpskog porijekla, osvojila je sjajno šesto mjesto u svom debiju u NASCAR seriji u utrci Daytona International Speedway.

"Bilo je jako zabavno. Udarila sam svoj auto sa strane, udarila sam ga sprijeda i odostraga. Naučila sam puno i jako se zabavila. Jedva čekam učiniti to opet" rekla je jedina žena koja je dosad ostvarila pobjedu u utrkama IndyCara.Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Moj automobil baš ne izgleda najljepše, ali bilo je zabavno" dodala je Patrick aludirajući na brojna udubljenja i oštećenja na svom automobili uzrokovanim dodirom s automobilom bivšeg pilota Formule 1 Nelsonom Piquetom Juniorom u 54. krugu, nakon čega se izvrtjela na stazi, ali je uspjela nastaviti utrku.

U utrci je pobijedio Bobby Gerhard i tako došao do svoje rekordne šeste pobjede na ovoj stazi. Iza njega poredali su se Mark Thompson, John Wes Townley, James Biescher i Patrick Sheltra.

Patrick je u ovoj utrci nastupala za JR Motorsports, a svoju će avanturu u NASCAR-u nastaviti možda već sljedeće subote kada se vozi “velika američka utrka” Daytona 500. Odluku o nastupu Patrick bi trebala donijeti u ponedjeljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara