HNL

VIDEO Druženje igrača i navijača na obljetnicu povratka imena Dinamo

VIDEO Druženje igrača i navijača na obljetnicu povratka imena Dinamo
Foto: Screenshot

POVODOM 20 godina od povratka imena Dinamo, igrači hrvatskog prvaka su se u centru Zagreba od 18 do 19 sati družili s navijačima. 

Druženje je organizirano u Dinamovom fan shopu u Jurišićevoj. Na druženju su bili bivši igrači Dinama Tomislav Butina, Damir Krznar i Tomislav Rukavina te prvotimci Bruno Petković, Mislav Oršić, Lovro Majer i Antonio Marin, koji su strpljivo potpisivali autograme i slikali se s navijačima.

Prilikom druženja je predstavljena i posebna kolekcija suvenira povodom 20. obljetnice povratka imena Dinamo.

"Znali smo da igramo u velikom, hrvatskom klubu. Naravno da smo osjećali sve te tenzije između navijača i uprave zbog imena Dinamo i sigurno da se u određenim situacijama nismo osjećali ugodno, iako to nije bilo konkretno protiv nas igrača. No, znali smo da to ne može dugo potrajati", ispričao je Tomislav Rukavina, pa dodao.

"Ljudi, koji su tada vodili Hrvatsku i naš Dinamo, dobro su odlučili vratili navijačima ono što su htjeli, a to je ime Dinamo. Bilo je to oduševljenje među navijačima i volio bih vidjeti više navijača na utakmicama, jer ovaj klub to zaslužuje", zaključio je Rukavina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara